Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST PGA SYGDOM Pilgrimsvandring

APR
23

AFLYST PGA SYGDOM Pilgrimsvandring


Dato Lørdag d. 23. april 2022, Kl. 09:30 til kl. 15:30
Medvirkende
Sognepræst Anja Worsøe Reiff
AFLYST PGA SYGDOM Pilgrimsvandring

PILGRIMGSVANDRINGEN ER DESVÆRRE AFLYST PGA SYGDOM

VI HAR EN KORTERE VANDRING 2. PINSEDAG

Du har sikkert prøvet, hvordan humøret stiger et par grader efter en tur ud i det blå. Eller mærket, at hovedpinen letter. Men kan naturen ligefrem hjælpe os til at blive raske? På denne vandring dykker vi ned i naturens kraft.

Turen starter og slutter på Naturstyrelsens P plads på Auderødvej. Man drejer til højre ved P skiltet inden ruinen. Vi skal gå omkring 9 km. og undervejs vi der være god tid til pauser. Medbring frokost og hvad du ellers har lyst til at indtage i pauserne. 

Vi er færdige senest 15.30

Meld dig gerne til senest 21. april

Turen er tilrettelagt af sognepræst Anja Worsøe Reiff i samarbejde med Lone Bach. Lone er kunsthåndværker og Bachterapeut og har, efter et langvarigt sygdomsforløb, mærket, hvad naturen kan.

 Hun udtrykker det sådan her: ”For at genoptræne min krop valgte jeg at gå rundt på mine krykker i naturen omkring Arresø. Ved at opholde mig i naturen, har jeg mærket på egen krop, at naturen har helbredende egenskaber.

At genoptræne og vække kroppen ved at gå rundt i naturen har været en fascinerende, rørende og til tider smertefuld proces. Det har givet mig erfaringer, som jeg gerne vil dele.

Efter turene er jeg ofte træt – min næstvigtigste aktivitet er ’målrettet hvile’.”